Tuesday, July 22, 2008

KOLEKSI COVER ALBUM ROCK KAPAK


4 comments:

Anonymous said...

Kalau tak silap aku, cover untuk Samarkhand Bloodshed tu dibuat oleh Boul (Hasboullah Dato Kampo Radjo) anak jati Kajang jugak tu. Si Boul ni pon buat cover untuk album Search (Fantasia Bulan Madu). Memang berbakat si Boul ni...lama dah tak jumpa dia. Kalau tak silap aku, semua album cover Bloodshed si Boul jugak yang buat...I might be wrong.

Riza
riza2008@gmail.com

cicakkampung said...

aku pun xtau plak psl designer cover album ni. tapi kalo bro ada info psl designer2 ni bole la bgtau kt semua

Anonymous said...

Aku terima email ni...

"Assalamualaikum Riza,

Aku terbaca malaysianrockers.blogspot.com tentang designer album Bloodshed. Memang aku ada design beberapa album rock seperti Battle of the Band 2, Juara-juara Rock 3, Sofea, Search dan beberapa album lain. Tapi aku bukan designer untuk album Bloodshed. Tak berpeluang untuk design album salah satu kumpulan rock yang aku minati ini. Aku cuba buat pembetulan di blogspot tu tapi tak berjaya. Harap kau dapat buat pembetulan ini.

Terima kasih

Wasalam"



Jadi memang aku tersilap la....Riza.

sham the coklat wrapper said...

d'riyadh..org kg ako...gunung mesah gopeng hehe